Nytt fint kafé i Klossen!

Påsk i Yarden!

Tack vare våra duktiga deltagare har Klossen nu fått ett mycket finare och mysigare kafé. Under 4 dagar under påsklovet kom sammanlagt 20st personer som samarbetade med två ledare som är inredningsarkitekt och visuell konstnär (Leena Naqvi och Krille Peh). Det gjordes ritningar och design över hur rummen skulle se ut och sedan sattes det igång att måla och pyssla.

Resultatet blev en mjuk atmosfär som påminner om en igenvuxen tågstation med inslag av steampunk och natur. Deltagarna graffiti-målade även ett stort kollektivt konstverk som ska sättas upp i torget i Klossen.

Kocken Charlie Tck Ray från EatUmeå kom även förbi och höll i bakningsworkshop, i vilken dem gjorde cheesecakes och kladdkakor. Jättegott, gott, gott!

Här kan ni titta på bilder från veckan och se hur resultatet blev! Tack alla deltagare för er insats och välkommen alla som är nyfikna på att se den nya inredningen. Och tack Geson Rathnow för dina fina bilder!

Post Author: Ålidhem Äger

1 reaktion på ”Nytt fint kafé i Klossen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *