Ålidhemsdagarna – Folkfest i Ålidhems ära

För första gången någonsin hålls den årliga kulturfestivalen ”Ålidhemsdagarna” som är en hyllning till det kära Umeåområdet; Ålidhem. Under två dagar erbjuds gratis aktiviteter och underhållning för alla åldrar och familjer – kom och träffa dina grannar! Detta är en folkfest fylld med en massa roligheter och intressanta upplevelser som sätter Ålidhem på Umeåkartan.

Här får ni bland annat njuta av scenföreställningar med musik, dans, mode och teater, rida ponny, slöjda, TV- och dataspel LAN, idrotta, internationell matmarknad, lyssna på intressant föreläsning, hoppa i hoppborg, handla på loppis, grilla, bonsai-utställning, få ansiktsmålning, gå tipsrunda och många andra saker!

Kom och ta del av den nya årliga traditionen – Ålidhemsdagarna. Alla är välkomna!

 

Datum och tid: Fredag 8e september, kl 16:30 – 23:00. Lördag 9e september, kl 12:00 – 16:00.

Plats: Runtomkring Ålidhem och Kulturhuset Klossen.

Post Author: Ålidhem Äger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *