Kreativa aktiviteter efter skoltid!

Får du ofta tråkigt när du kommer hem från skolan? Finns det inte så mycket roligt att göra med kompisarna eller vill du/ni pröva på nya kreativa saker?

After School Äger gör det möjligt för Ålidhemmare från 13år (barn, unga och vuxna) att hitta på något kul efter skoltid. Gör något kreativt med polare eller träffa nytt folk som delar dina intressen. Lär dig och utvecklas genom ledarledda aktiviteter med olika konstformer. After School är en mötesplats med skapande och gemenskap i fokus.

Skicka in till oss vad ni skulle vilja syssla med efter skoltid. T.ex om ni alltid velat göra en film, eller har ett gäng musiker som vill jamma tillsammans med andra. Kan vara vad som helst, så länge det går att göra i grupp.

Vi börjar After School med tre typer av aktiviteter, sen är det ni som får bestämma vad ni vill göra. När vi har fått in tillräckligt många förslag går vi igenom dem och väljer ut de aktiviteter som passar sig bra för After School.

Först ut:
– Dans med Savage Pandaz (start v.40. Måndagar kl 20:30 och Onsdagar kl 15:30). Måndagar är för studenter och onsdagar för barn och unga.
– Slöjd och hantverk
– Spel och gaming

Skriv upp er här om ni tycker After School känns kul, så kontaktar vi er när vi vet startdatum. Detta formulär är ej bindande. Ni hamnar i våran epost-lista som vi skickar ut information till när det händer saker inom projektet Ålidhem Äger.

ALLT GRATIS FÖRSTÅS!

Post Author: Ålidhem Äger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *