Dansa efter skolan!

Välkomna till ”Dans äger!” på Klossen, Ålidhem och dansa under ledning av duon Savage pandaz!
Under hösten kommer Saba & Alpha att hålla gratis klasser i Afro, hiphop och dancehall 2 tillfällen i veckan med start vecka 40.

Måndagar kl. 20.30-21.30
Onsdagar ”After school” kl. 15.30-16.30
(OBS! uppehåll v.45)

Kurserna är Gratis att delta i men du behöver anmäla dig antingen via vår hemsida eller på plats.
Anmälningslänk: http://www.studieframjandet.se/sok/Vasterbotten/?csq=Dans+äger!

Mer information om Savage pandaz:
Savagepandaz är en urban dansgrupp som skapades för två år sen. De har uppträtt överallt från gatorna i Paris till stora scenen på Umeå Live och vann P4 Västerbottens radiotävling tillsammans med Niklas Andersson, samt deltagit i många tävlingar och vunnit även lokala tävlingar som Urban north. – Deras hårda arbete och erfarenhet har lett till att de blivit en succe på Instagram med över 80 000 följare och rörelsen fortsätter att växa för varje dag. Deras kärlek till hiphopkulturen har gjort att de anammat de stilar som medföljer i street kulturen till stor grad, men inte utan att bredda sina färdigheter och egenskaper utanför de ramar som Hiphop innebär. Afro, dancehall, house, för att nämna ett fåtal av de stilar som även inkorporeras i deras underhållande koreografier, vilket har gjort att stora artister som Toofan och Eugyn även gett dem igenkännande genom att dela deras koreografier med sina egna fans.

@Instagram & Youtube: Savagepandaz

Post Author: Ålidhem Äger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *