Åliwood – Skapa film på Ålidhem

Bli en del av Ålidhems egna filmteam!

Om du länge har tänkt på att göra film eller velat vara med i ett filmteam så finns nu den perfekta möjligheten för dig! Ta chansen att medverka i en filmproduktion och arbeta tillsammans med konstnärliga och professionella filmare; hela vägen från idé till färdig film. Filmen kommer sen att visas på skolan!

Under 8 veckor kommer vi tillsammans med 15st elever från Ålidhemsskolan att hitta på en filmidé och skriva manus, som vi sedan spelar in med alla filmens tekniker som: regi, skådespel, cinematografi, scenografi, kostym, ljud, specialeffekter m.m.

Det här projektet arrangeras av Ålidhem Äger och Ålidhems Fritidsgård och riktar sig till elever på Ålidhemsskolan eller boende på Ålidhem mellan 12-17år som gärna vill pröva på att göra film eller är nyfikna på hur det går till. Bakom eller framför kameran. Har du alltid velat skådespela och bara måste prova? Då så! Eller vill du veta hur bilar kan sväva? Det vet inte vi, men vi vet hur dem gör det på film.

Anmäl dig i länken nedan. 15 platser totalt. Gratis att vara med.
https://goo.gl/forms/uegy65OrHIzolXE43

Vi som leder projektet är:
Samuel Olsson – Regissör, manusförfattare och klippare från JAQ Studios
Elin Söderlind – Producent, skådespelerska, manusförfattare och dramapedagog från Grotteatern
Gustav Orvefors – Filmfotograf och animatör från JAQ Studios

Plats: Södra Ålidhemsskolan i matsalen

Post Author: Ålidhem Äger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *