– Start

Välkommen till Ålidhem Äger!
Vi är ett kulturprojekt som vill göra Ålidhem till Umeås kreativaste plats och till ett hem där boenden känner igen varandra och hälsar på sina grannar.
Läs mer om vad vi gör här.


 

Skicka in förslag!
Tycker du att det fattas något på Ålidhem? Hör av er till oss med era tankar och idéer om hur ni vill att Ålidhem ska se ut och innehålla. Ni skickar in era förslag till oss här.

 


 

Är du en driven kreatör som vill starta aktiviteter för andra?

Har du ett intresse och vill hitta på någonting tillsammans med andra? Kom med förslag på kreativa aktiviteter som du vill starta igång på Ålidhem, så hjälper vi dig med det du behöver.

Skicka in din projektidé till oss här.

 


 

Kära Ålidhemmare

Känner ni någon på Ålidhem som borde lyftas upp och uppmärksammas? Till exempel pizzabagaren som alltid bjuder på extra ost och dricka eller vaktmästaren som ser till att området är snyggt. Det kan också vara en person ni tycker är duktig och kreativ. Någon som är bra på att bygga eller måla saker. Eller kanske en inspirerande människa som lyft upp Ålidhem och grannarna.

Tipsa oss om människor som ni tycker representerar Ålidhem. Vi väljer ut och gör ett videoreportage om personen. Artikeln publiceras sedan här och i sociala medier.

Skicka in dina tips till oss här.

 


 

Om oss

Ålidhem Äger är till för dig som är intresserad av kultur och att träffa nya människor. Vi hjälper invånare och föreningar att starta aktiviteter runt omkring Ålidhem. Vår roll är att förenkla arbetet i era projekt och se till att ni hittar människor att samarbeta med. Vårt syfte är att skapa naturliga mötesplatser där människor kan samlas och göra saker tillsammans.

 


 

För föreningar

Om du som ledare i en förening vill engagera dig i Ålidhem Ägers aktiviteter välkomnar vi dig att skicka in förslag på saker ni vill göra. Vi kan hitta plats och tillfälle för er förenings verksamhet.

Vi ger er möjligheten att värva nya medlemmar och hitta nya målgrupper.

Läs mer om hur det fungerar här.

 


 

Kontakta oss

Allmäna frågor: info@alidhemager.se

Frågor kring hemsidan, sociala medier och marknadsföring: kommunikation@alidhemager.se

 


 

Besök oss

Vi håller till på Klossen vid Ålidhem centrum. Här pågår aktiviteter dagligen som arrangeras av föreningar.

Kulturhuset Klossen
Ekonomstråket 6, Umeå