Föreningar

Ålidhem Äger arbetar för invånarna på Ålidhem. Om er förening vill anordna aktiviteter eller skapa mötesplats som är öppna för alla, så kan vi hjälpa er att genomföra det. Vi får även in förslag från invånarna om vad dem vill göra, som vi sedan vidarebefordrar till vårt föreningsnätverk för att hitta nya samarbeten.

Om ni vill vara med och engagera er i projektet Ålidhem Äger är ni välkomna att skriva upp er på våra nyhetsbrev, så får ni reda på vad som är aktuellt och vilka möjligheter som finns. I nyhetsbreven utlyser vi även saker vi behöver hjälp med.

Ålidhem Äger arrangerar även egna arrangemang där vi tar stor hjälp från er föreningar. Inför arrangemangen vill vi att ni tänker ut förslag på aktiviteter som ni vill göra under dessa arrangemang. För att processen ska gå smidigare ber vi er att skicka in en förfrågan i god tid som möjligt. Nedan ser ni våra ansökningsperioder för er föreningar då ni kan skicka in förfrågan om aktivitet.

Ansökningsperioder och blanketter till arrangemang som anordnas av Ålidhem Äger

Kick off – sista anmälningsdag 28/4 -2017
Sommarlovsaktiviteter: 10/4 – 5/6 -2017
Ålidhemsdagarna: 5/6 – 5/7 -2017
Klosslov: 12/8 – 14/9 -2017
Övrig verksamhet – löpande beslut den 5:e varje månad


Marknadsföring

Vi behöver er hjälp att marknadsföra och kommunicera projektet Ålidhem Äger. För det behöver vi era logotyper och bilddokumentation av arrangemang/aktiviteter som ni har genomfört. Skicka bilder till kommunikation@alidhemager.se. För större och fler filer som inte går in i mejl har vi en webbplattform där ni kan ladda upp era filer. Om det krävs kontakta kommunikation så får ni en användare.

När ni anordnar aktiviteter så vill vi gärna att ni dokumenterar allt så gott ni kan. Vi tillhandahåller foto- och filmutrustning som ni enkelt kan låna av oss. Ni får då även instruktioner och vägledning i hur ni bör gör dokumentera.